VPN – Hvad er en VPN? Få svar her

  • af

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Har du hørt om VPN tjenester men ved ikke helt hvad det er for noget? Så bare rolig, du er ikke alene. Men VPN er noget som er i eksplosiv vækst fordi sikkerhed på internettet er noget af det mest populære for tiden, da der sker mere og mere internet kriminalitet hvilket betyder at folk gerne vil sikre sig imod at blive snydt eller hacket på internettet. Med VPN kan du få skjult dine oplysninger på internettet hvilket skaber tryghed for mange. Men hvad er VPN endeligt og hvordan fungere end VPN tjeneste endeligt? Det kigger vi nærmere på her.

Hvad er et VPN?

VPN
VPN

Et VPN er et ”Virtuel private Network” og består i en service eller en såkaldt tjeneste, som har servere rundt omkring i verden. Disse tjenster som VPN er, giver dig mulighed for som kunde, at logge på internettet og få din internet trafik dirigeret igennem disse servere inden du kommer ind på en hjemmeside, et spil, en app eller en streaming tjenste. Det betyder at den ip-adresse som du vil få vist når ud logger ind på en af disse tjenester vil være den ip-adresse som den server du er logget på igennem din VPN har. Det betyder altså at din egen ip-adresse ikke bliver vist for nogle hjemmesider og derfor vil du være helt anonym på internettet. Du kan finde en VPN guide på VPN-zone.dk hvis du vil vide mere.

Fordele ved VPN

Der er naturligvis også flere fordele ved en VPN end bare at din ip-adresse er skjult. Lad os kigge på flere fordele ved at bruge en VPN på din computer eller mobiltelefon og du kan finde flere fordele her hvis du vil se hvad du ellers kan få ud af en VPN tjeneste.

Se amerikansk Netflix

Med en VPN tjeneste så kan du logge på en server i USA hvor du kan oprette et Netflix abonnement med en amerikansk ip-adresse og på den måde vil du både få Netflix abonnementet til en betydelig lavere pris fordi Netflix i USA er billigere end det er i Danmark, men også få et større udvalg fordi Netflix har langt flere rettigheder til film og serier i USA. Så du kan både få billigere Netflix med større udvalg med en VPN til Netflix hvis du vil udbytte alle fordelene ved VPN. Du kan også finde en guide til hvordan dette fungere på VPN-zone.dk hvis du gerne vil se hvordan det kan lade sig gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *