Online lån

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Der er en række af udbydere af online lån. De er stort set alle karakteriseret ved at de tilbyder hurtig og administrationsmæssigt let adgang til kredit. Online lån er en del af fremtidens lånemarked pga. den effektivitet lån online tilbyder såvel låneudbyder som låntager. Også penge lånemarkedet nyder godt af at internettet er fremtidens platform for formidling af alt.

Eksempler på en stabil udbyder af online lån er Leasy
Der er mange udbydere der stiller sig til rådighed og gerne vil vurdere om du er egnet til kredit. Det er som oftest mindre beløb, eller det vil sige beløb indenfor en størrelse af 500 kr. til 15-25.000 kr. som du kan ansøge om. De fleste udbydere kan nemt findes på internettet da online lån er baseret på at internettet er deres absolut foretrukne annonceringssted. Mange af online-lån udbydere har også ansøgningsprocedurer som kun kræve at man indtaster de nødvendige personlige oplysninger på nettet. Så fremsendes de relevante dokumenter til underskrift og returnering.

Det drejer sig som oftest om:

  • Lånebeløb og kontonummer (til indsætning af et evt. lån)
  • Navn, adresse og cpr. nr.
  • Oplysning om man er registreret i RKI
  • Låneperiode dvs. hvilken afdragsordning man vil have (typisk fra 1-48 måneder)

Du skal altid sørge for at kunne sammenligne flere lånetilbud da prisen på online lån, som prisen på alt andet, kan variere og der er bedre tilbud end andre. Så derfor hjemtag altid et par tilbud og se om der er et som er mere fordelagtigt andet andet. Der er dels prisen at se på, og check også at du kan afdrage over den periode du ønsker og evt.kan straks afdrage hvis du får mulighed for det. Og øvrige forhold.

Der kan på denne hjemmeside og tilknyttede faciliteter opnås adgang til flere udbydere af online lån og forbrugslån. Så vær grundig og se dig godt for!