Forbrugslån RKI

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Du er sikkert havnet på denne side fordi du har søgt på forbrugslån RKI. Har du søgt på forbrugslån RKI er du formodentlig selv registreret i RKI og leder nu efter muligheder for alligevel at finansiere noget, som for dig er uundværligt. Sandheden er at hvis du er registreret i RKI er det sikkert ikke en god idé at gå ud og optage nye lån, der er jo en årsag til at du er endt i RKI, og din økonomi er med al sandsynlighed dårlig. Undersøg derfor altid først din mulighed for at komme ud af RKI.

Der vil dog være mulighed for godkendelse efter en individuel vurdering hos nedstående låneudbydere.

Sådan kommer du ud af RKI

For at undersøge din mulighed for at komme ud af RKI skriver eller ringer du først til Experian/RKI og finder ud af hvem, som har et krav imod dig og er grunden til du er registreret. Du har nu 3 muligheder:

  1. Hvis du er UENIG i kravet mod dig, giver du Experian/RKI besked herom og de skal straks slette dig, for de må ikke holde dig registreret hvis du er uenig i at du skylder virksomheden penge.
  2. Hvis du er ENIG i kravet mod dig, og HAR pengene du skylder, kontakter du i stedet den pågældende virksomhed og betaler rub og stub og i løbet af nogle få dage vil du blive slettet fra RKI.
  3. Hvis du er ENIG i kravet mod dig, men IKKE har pengene du skylder, kontakter du i stedet den pågældende virksomhed og aftaler en rimelig afdragsordning mod at du bliver slettet fra RKI. Du vil blive overrasket over hvor positivt virksomheder reagerer på en afdragsordning, for de anser i forvejen pengene som tabt, så de vil ofte gå med til det. Hvis de siger ja vil du blive slettet fra RKI i løbet af nogle få dage. Her hjælper det hvis du på forhånd har lavet et realistisk budget over dine indtægter og omkostninger, der viser at du i virkeligheden kan afdrage på gælden.

Hvis det lykkes dig at blive slettet fra RKI, kan du nu gå ud og låne penge på lige vilkår med alle andre og til en rimelig rente. Undersøg evt også dine muligheder foret lån uden sikkerhed.

Hvis ikke du har succes med at blive slettet fra RKI kan du mange steder på nettet finde hurtige forbrugslån og hurtige kviklån hvor du kan låne op til 30.000 kr. også selvom du står i RKI. Det kan dog ikke anbefales at optage nye lån og du risikerer at komme i en endnu værre gældsklemme hvis din økonomi i forvejen er dårlig. Desuden er det meget dyrt med med RKI lån, hvor du ofte skal betale ÅOP (Årlig omkostning i procent) på 30% eller mere.