Lån let

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Ekspress lån også kaldet kvik lån eller hurtig lån, er hurtige lån i den forstand at man kan opsøge om dem lynhurtigt vha. internettet. Det tager til tider kun 15 minutter at få svar på din låneansøgning, men til gengæld må du vente til dagen efter med at få udbetalt pengene. Men man skal ikke stå overfor sin bankrådgiver og svare på nærgående spørgsmål når man søger om et ekspress lån. Det er blandt andet en af årsagerne til at ekspress lån tiltaler mange mennesker. Med ekspress lån kan man nemt og hurtigt låne op til 300.000 kr. uden at skulle stille sikkerhed. De eneste krav der stilles til låntager er, at man er minimum 25 år, man skal have en indkomst over 150.000 kr./år og man må ikke være registreret i RKI. Er man RKI registreret skal man gå efter lån trods RKI, hvilket er muligt hvis man finder de rigtige låneudbydere som har specialiseret sig i denne form for høj risiko långivning. Hvis du er heldig kan det være du kan slippe gennem de almindelige ekspress lån udbydere men det er langt fra sikkert.

Det er dog forholdsmæssigt dyrt at låne penge gennem et ekspress lån set i forhold til eksempelvis er flexlån og andre bilige boliglån. Ved lån hænger prisen altid sammen med risikoen. Jo højere risiko långiverne har ved at låne penge til dig, des mere tager de sig også betalt, og med ekspress lån er risikoen høj, da der ikke bliver stillet særlig mange spørgsmål til låntager. Derfor er det heller ikke unormalt at et ekspress lån har en ÅOP (Årlig omkostning i procent) på omkring 30%. De lavtforrentede lån til eksempelvis bolig har den risikomindskende faktor, at der kan tages pant og sikkerhed i selve boligen, og derved opnår långiver en kæmpe fordel da vedkommende er sikker på at få en del af sine penge igen uanset hvad der måtte ske på de finansielle markeder eller i låntagers økonomi.

Det kan godt betale sig at søge rundt på internettet efter det billigste ekspress lån. Der kan spares rigtig mange penge, og hvis man skal låne mere end et par tusinde kroner, er den tid man investerer i det hurtigt tjent ind igen. Ved at sammenligne lånenes ÅOP kan man lynhurtigt finde det billigste. Lånet med lavest ÅOP er altid det billigst, givet at løbetiden er ens, så man behøver ikke have en lang uddannelse for at kunne gennemskue hvad et ekspress lån koster.

Et helt almindeligt men billigt forbrugslån fra banken kunne måske også være en mulighed for dig, såfremt din bankmand ellers også synes om idéen 🙂