Internetlån

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Som man kan høre ud fra navnet kan internet lån eller online lån udelukkende tages på nettet. Det tager meget kort tid at søge om et internet, ofte kun et par minutter og man får svar inden for et kvarter. 

Internetlån uden sikkerhed. Ansøg nu

Man skal dog vente til dagen efter med at få pengene i hånden så et hurtigt lån skal man ikke regne med det er. Kan man ikke vente så længe skal man i stedet vælge et hurtig lån som sms lånet, der trods alt er en hel del dyrere. Med et internet lån kan man låne op til 300.000 kr. uden at stille sikkerhed, og endnu mere hvis man f.eks. stiller sikkerhed i ejerbolig eller bil. Det kræves ikke at man skal besvare ubehagelige spørgsmål i sin bank hvilket kan være en afgørende faktor for mange.

Fordi der ikke bliver stillet så mange spørgsmål til låntager er risikoen for långiver også større end ved at almindeligt forbrugslån uden sikkerhed i banken. Det er derfor også almindeligt at se internet lån med en noget højere ÅOP (Årlig omkostning i procent) på 20% eller mere. Er du derfor ude efter et billigt lån, så lån penge i banken i stedet, hvor du kan nøjes med en ÅOP på 7-8%. Men der er også stor forskel på priserne mellem de forskellige udbydere af internet lån. Skal man derfor ud og låne penge men ikke har lyst til at skulle se sin bankrådgiver i øjnene, kan man med fordel søge rundt på internettet efter det billigste lån. Internet lån er nemme at sammenligne, der findes flere sider på nettet, som lister internet lån op med ÅOP. Så længe løbetiden er ens, så angiver den laveste ÅOP også det billigste lån.

Læs om fordele og ulemper ved optagelse af RKI lån