SMS lån – Lån penge akut

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Med et SMS lån vil du have pengene på kontoen nærmest med det samme. Nedenfor vil du få et overblik hvor du kan sammenligne for at finde det bedste SMS lån, så du kan få dine penge udbetalt akut.

Billige lån

Alt du skal gøre for at få et hurtigt SMS lån er at ansøge om disse. Hvis du bliver godkendt så vil pengene være på kontoen hurtigt.

SMS lån – Hvad er det?

Sms lån, også kaldet mobillån, er en type ekspres lån som til forskel fra traditionelle ekspres lån er meget hurtige, da man kan søge dem direkte fra mobilen ved at sende en sms. Det tager kun få minutter at søge lånet og man kan få svar i løbet af 15 minutter. Desuden får man for det meste pengene indsat på sin konto i løbet af en times tid. Man kan låne mellem 500 og 3.500 kr. med et sms lån. Man skal ikke svare på nærgående spørgsmål om hvad man skal bruge pengene til, de eneste krav er at man er over 21 år og at man har en indkomst på over 100.000 kr./år (25 år i nogle tilfælde og 200.000 kr. i indkomst).

SMS lån trods RKI

Hvis man vil tage sms lån er RKI ikke altid en hindring. Der findes et utal af udbydere og med den konkurrence der er indenfor sms lån, kan man hurtigt finde en der ikke stiller krav til om man er registreret i RKI.

Du kan forsøge at ansøge hos nogle af de udbydere der findes og se om du bliver godkendt. Der findes nogle som bliver godkendt til SMS lån trods RKI, så hvorfor ikke prøve, hvis du mener at du kan betale lånet tilbage igen? Det værste du kan miste er den tid du bruger på at ansøge om lånet.

Hvis du skal brug et lån og ikke bliver godkendt til SMS lån, så kan du prøve at ansøge hos gå til vores side om lån trods RKI hvor du kan finde låneudbydere, som tilbyder lån trods RKI fordi man blot skal bruge en kanonist i stedet, som dækker hvis du ikke selv betaler til tiden.

Hvad koster et SMS lån?

SMS lån i blandt de dyreste forbrugslån man kan få. Man betaler som regel ingen rente på sit sms lån, men i stedet betaler man et meget højt oprettelsesgebyr. Desuden er løbetiden kort, så man skal typisk betale lånet tilbage indenfor 30 dage. Kombineret med det høje oprettelsesgebyr gør den korte løbetid at lånets ÅOP (Årlig omkostning i procent) bliver meget høj. Ved et 30 dages lån på 500 kr. betaler man gerne 125 kr. i oprettelsesgebyr og dermed kommer ÅOP op over 1300%. I nogle tilfælde kan ÅOP være meget højere, over 1.000.000%, hvis man f.eks. halverer løbetiden til 15 dage på det ovenstående eksempel.

Med de enorme forskelle der er på sms lån er det vigtigt at se sig for inden man går ud og låner. Man kan med fordel søge rundt på nettet efter det billigste, og der er også penge at spare ved at ansøge direkte på nettet. Det koster ofte 30 kr. at sende låneansøgningen via sms, men disse penge kan altså spares ved at søge over nettet.