Lån trods RKI – Sådan gør du

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Selvom du er i RKI, så kan man hos nogle låneudbydere stadig få lov at låne trods RKI hvis man f.eks. kan stille med en kautionist.

OBS: Alle nedstående muligheder kræver stadig en individuel vurdering af din økonomi.

Hos de overstående lånemuligheder, så kan du, efter en individuel vurdering af din økonomi, muligvis få lov at tage et lån selvom du er i RKI. Du bør kun låne penge når du er i RKI, hvis du ved at du kan betale dem tilbage igen, da det nemt kan blive en ond spiral som er svær at komme ud af.

Sådan låner du penge hvis du er i RKI

Det er ikke helt umuligt at låne trods RKI – men det er svært. Man har først brug for at danne sig et overblik over hvor meget der er behov for at låne altså hvad er pengene skal bruges til og hvornår er der brug for dem. Det bedste er hvis man har noget man kan stille som sikkerhed for lån altså lade lånegiveren få pant i et eller andet – se også lån uden sikkerhed – fordi det stiller udlåneren meget bedre i forhold til at vide sig sikker på om en del af beløbet med garanti kan hentes hjem igen uanset der skyldes andre steder. Så ønsker man lån trods RKI er det med at få overblik over om man har noget man kan stille som sikkerhed.

Med de overstående låneudbydere, så vil du stille med en kautionist, som kommer til at betale, hvis du ikke betaler lånet tilbage igen. Dette er med stor sandsynlighed din bedste mulighed for at blive godkendt til at optage lån hvis du er i RKI.

Læs også om RKI lån

Har du noget du kan stille som sikkerhed, kan du undersøge nogle af dine muligheder for låne trods RKI registrering med sikkerhed i dine værdier

Har du ikke noget du kan bruge til at tage pant i er det meget mere omstændeligt at få lavet et lån trods RKI. I så fald vil vi anbefale dig at få hjælp til at låne penge trods din RKI registrering eller helt komme ud af RKI.

Lån penge RKI

Der er mange der af den ene eller den anden grund er havnet i RKI, og det kan godt være en svær pille at sluge. Der kan være mange årsager til at man gerne vil låne penge trods RKI, men det vigtigste er, at man forsøger at få styr på sin økonomi, så man uanset hvad, ved at man kan betale de penge tilbage som man låner.

Hvis du vil låne penge selvom du er i RKI, så er det derfor en god ide at lægge en betalingsplan inden du låner pengene.

RKI registrering

RKI registrering betyder at en virksomhed har sendt dig til experian som har et samlet overblik over alle ”dårlige betalere” som af den ene eller den anden grund ikke har betalt de penge de skylder til tiden. For at blive RKI registreret så skal virksomheden have rykket for betaling af det skyldige beløb gentagende gange, og sker der ingenting, så vil man blive sendt videre til RKI.

For at komme ud af RKI registret så skal man betale det skyldige beløb som man skylder og melde til Experian at det er betalt.

Lån penge trods RKI og kontanthjælp

Hvis man er på kontanthjælp så er ens midler ofte begrænset, og det betyder også at der er mange der får svært ved at betale nogle regninger. Dette ender i visse tilfælde med at man ender i RKI hvis man misser nogle betalinger. Hvis du ønsker at optage lån trods RKI og er på kontanthjælp, så skal du tænke dig grundigt om inden du vælger at optage lånet, og være sikker på at det lån du optager kan blive betalt tilbage igen.

Med nedstående låneudbydere kan man efter en individuel vurdering muligvis få lov at optage lån trods RKI og kontanthjælp, så længe at ens økonomi bliver godkendt til det.

Hvis du vil lån penge trods RKI så skal du vælge nogle af de overstående låneudbydere som tilbyder at låne penge trods RKI til andre hvis du kan stille med en kautionist. De vurdere din økonomi individuelt og deraf så vil du få besked på om de godkender dig.