RKI og kreditforeningslån

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Som boligejer kan du have mulighed for at opnå kredit på trods RKI registrering. Får man lån i sin bolig har udlåner pant i din ejendom, og på denne vis sikret sig langt større sikkerhed for at lånet tilbagebetales. Dette kan også være vejen ud af RKI såfremt du har friværdi og kan optage et kreditforeningslån eller rettere et tillægslån. Så kan disse penge bruges til at afvikle de skyldige beløb som har bragft dig i RKI. Så er du boligejer sp check lige mulighederne her for at optage ekstra kredit i din bolig.

Selvom man er registreret i RKI er det ikke umuligt at blive boligejer – ikke at det er nemt. Kreditforeningslån optages med direkte pant i ejendommen de gives til, det vil sige at hvis du ikke betaler din husleje vil banken kunne gøre udlæg eller sætte huset på tvangsauktion for at inddrive de skyldige penge. Deraf er det selvfølgelig åbenlyst at man skal have overblik over sine RKI registrerede lån og vide ca. hvornår de bliver tilbagebetalt, eller skal man ikke (og får sikkert heller ikke lov til af banken/kreditforeningen) begive sig ud i ejendomskøb og optagelse af kreditforeningslån..

Godt råd: ejer du bolig så begynd at registrere dit vand, varme og el forbrug. Forsøg at tage hurtige bade, sluk lyset og stand by apparater. I det hele taget find ud af hvordan du kan forsøge at “slå” sidste periodes energiforbrug i nedadgående retning.

Læs også om RKI lån