Slippe ud af RKI

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Hvordan slipper man ud af RKI registret ?

For dig der er registreret i RKI, eller skylder beløb som du ikke p.t. kan tilbagebetale, så er her listet nogle input til dig som du kan overveje;

  • Forsøg at blive 100% ærlig overfor dig selv så du ikke agerer på et uklart eller falskt grundlag. Hvor meget betyder din gæld fremover 2 år, 5 år, 10 år?
  • Tag en tur op over og på afstand af dine her-og-nu regninger, få skabt et godt fundament at agere ud fra ved at få problemet gjort tydeligt for dig selv. Du slipper ikke ud af RKI ved at benægte det eller udsætte at forsøge at slippe ud af RKI.
  • Søg råd og vejledning enten hos de offentlige instanser eller hos uvildige rådgivere. RKI eller experian kan hjælpe med input og se videre her.
  • Optag ikke massivt nye lån hos låneudbydere som tager for høje renter. Man skal se sig for hvis man kommer forbi; sms lån, online lån, bestemte forbrugslån, og mobil lån. Hvis du søger her så få nogle forskellige tilbud og samenlign dem.
  • Læs også om RKI lån

Check afsnittet om varigheden af en RKI registrering. der er grænser for hvor længe du kan bibeholdes registreret i RKI. Se under dette.

Gode råd for dig der er i RKI og ønsker at slippe ud RKI er ikke nemme at følge og du skal måkse overveje at søge hjælp hos uvildige økonomiske rådgivere. Held og lykke med det.