RKI afvikling

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Hvis du er blevet RKI-registreret og efterfølgende laver en aftale med långier du skylder penge om hvordan – og ikke mindst hvornår – pengene betales tilbage, så kan långiver trods RKI registreringen vælge at lade denne slette, men er ikke tvunget til det. Heller ikke selvom din RKI afvikling dvs. tilbagebetalingerne kører godt og du overholder betalingerne. RKI registreringen bliver selvfølgelig fjernet på det tidspunkt sidste betaling afde skyldige beløb falder. Det er godt vise sin gode vilje med hensyn til at ville afdrage gælden ved at yde et eller flere afdrag, og gerne overraske udlåner med et afdrag. RKI afvikling er ofte et langt sejt træk som kræver at du holder fokus på det og lægger dine forbrugsvaner om.  Alternativt kan

Læs også om RKI lån

Registrering kan max. opretholdes i 5 år 
Hvis du har været registreret i 5 år med en gæld bliver registreringen slettet i RKI men du skylder stadig långiver eller sælger pengene. Du skal altså stadog betale pengene tilbage intet har ændret sig der.
En registrering kan ikke gentages det vil sige du bliver ikke registreret for samme skyldige beløb eller ikke betalte ydelse mere end første gang i RKI. Men man kan selvfølgelig registreres igen, hvis man ikke betaler en anden gæld eller ydelse.