Ansøg om lån – Sådan gør du

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Skal du ansøge om lån, så har vi fundet nogle af de bedste muligheder på markedet du kan vælge imellem nedenfor.

Billige lån

Muligheder for låneansøgning
Står du og mangler penge til forbrug. Hvad enten det er til forbrugslån, hurtig kredit eller et nemt sms-lån så er mulighederne mange.

De fleste långivere har ret faste procedurer for hvad de kræver af oplysninger og dokumentation for at oprette kredit.

Oplysninger som er klassiske for de fleste forbrugslån er:

  • Navn, adresse, cpr. nr
  • Konto og registreringsnummer (til at indsætte lånebeløbet på)
  • Lånebeløb og tidshorisont
  • Nogle gange oplysinger om hvad du skal bruge pengene til – dette er det som oftest ikke nødvendigt at svare på

I banken vil man som oftest skulle stille med en låneansøgning som indeholder kopier af: personlige data, selvangivelse, ansættelsesforhold, lønsedler, dokumentation for andre skyldige beløb mm. Det kræver som regel flere møder i banken med en bankrådgiver. Der findes dog også nogle låneudbydere der tilbyder lån uden sikkerhed men her er renten som regel også en smule højere end i banken.

Hurtig kredit opnås nemmest og hurtigst på internettet med en online låneansøgning. En online låneansøgning sker som det fremgår af navnet på internettet. Der skal som nævnt oftest oplyses lidt færre oplysninger end i banken. Dog kan oplysning om man er registreret i RKI også komme på tale hos nogle udbydere. Der er ofte en begrænset beløbsstørrelse man kan ansøge om fra 500 kr. – 100.000 kr. afhængigt af hvad man skal buge pengene til – igen kan der stilles en form for sikkerhed er der de størte muligheder.

Et sms-lån er som navnet siger primært baseret på informationsudveksling pr. sms. Låneansøgning om SMS-lån kræver ofte de samme oplysninger som en låneansøgning om online-lån. Der fremsendes i begge tilfælde ofte også en skriftlig kontrakt til underskrift og som skal returneres. Dette for at låneaftalen er juridisk gyldig.

Ønsker du overblik over nogle af de hurtige online steder man kan låneansøge så se de forskellige internetlån her