Kreditkort

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

De fleste forbrugere kommer nemt og bekvemt igennem betaling af deres indkøb ved at benytte sig af et eller ofte flere kreditkort. Og det hvad enten det er køb indenlands eller udenlands. Det mest anvendte kreditkort i Danmark er selvfølgelig Dankortet, som står for en kæmpe del af danskernes betalinger i butikker såvel fysiske butikker som på nettet.

Det er også meget anvendt til at være konto for kreditter såsom SMS lån eller Lån på trods af RKI med med flere. Kig eventuelt på www.1000kilder.dk for flere gode input omkring lånemuligheder eller se på siden her.

Har men behov for benytte et kreditkort i udlandet kræver det mere end et dankort, dankortet virker kun indenlands. Typiske kreditkort til udenlands brug er Visa (oftest et visa-dankort som indeholer både dankort og visakort i samme kort) Andre kort kan være tilknyttet bestemte kreditmuligheder og man må her kigge hos den enkelte kortudbyder for at finde ud af deres specifikke tilbud.

Visa-dankortet kan også benyttes til at have en kreditmulighed med sig hvilket er godt når man drager til udlandet i tilfælde af man pludseligt får brug for ekstra penge. Man skal være opmærksom på at de fleste kreditkort har en daglig maksimum hævegrænse så man kan ikke hæve kæmpe summer på kortet af en gang.

De fleste kreditkort har dog en meget høj grænse i forhold til hvis man benytter det til køb af varer og serviceydelser i fysiske butikker. Det kan være vigtigt at se sig for når man søger kredit og kreditkort, der er mange udbydere som har tilknyttet ekstraservices som man får med i købet (husk dog at intet er gratis) som konkurrerende kort ikke tilbyder.