Kontantlån – Find de bedste kontantlån her

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Billige lån

Hvis du står og mangler penge til forbrug så er det måske et kontant lån du har brug for. Et kontantlån er et lån uden sikkerhed, og som man enten kan tage på internettet eller i banken.

Der stilles ikke spørgsmål til hvad pengene skal bruges til og de eneste krav er at man er 18 år, eller i nogle tilfælde 21 år og at man ikke er registreret i RKI. Kontant lån svarer nærmest til at få stukket kontanter i hånden hvilket er hvorfor de hedder sådan. Kontant lån er derfor også meget forskellige fra bolig lån og bil lån, hvor man skal stilles sikkerhed i form af henholdsvis boligen eller bilen. Netop den manglende sikkerhed gør også at kontant lån er dyrere end disse typer lån, men kan stadig være gode billige lån, hvis man tager dem i banken.

Er der forskel på kontantlån, kviklån og mikrolån?

Kontantlån kviklån forbrugslån

De billigste kontant lån kan findes ved at søge på nettet er ofte kendt som kviklån som du kan læse mere om her, hvor man udover internet lån også kan finde priser på banklån og du kan finde flere forbrugslån hos wimp.dk hvis du vil finde flere alternativer. Der kan spares betydelige summer ved at undersøge markedet først, så den tid man investerer i det har hurtigt tjent sig selv ind igen. Et typisk kontant lån i banken kan fås med ÅOP (Årlig omkostning i procent) på 7-8%, hvorimod man som regel kommer op på 20% ÅOP med et internet lån. Så hvis man har mod på at se sin bankrådgiver i øjnene og bede om et lån, så kan man spare en hel del. ÅOP giver et samlet, og dermed overskueligt, procentuelt tal for hvad et lån koster fra start til slut, når man inkluderer renter samt alle andre gebyrer forbundet med oprettelse og afbetaling af lånet. Så længe lånene, der sammenlignes har samme løbetid, kan man derfor altid identificere det billigste lån på at det har den laveste ÅOP.

Læs også om RKI lån