Lån på nettet – Billigste lån på nettet

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Billige lån

Fremtidens låneproces er her allerede! Det sker gennem lån gennemført på nettet. Der er så mange fordele og lettelser ved at strukturere lån og udlånsproceduren på en netportal, at det er stærkt på vej til at blive en del af enhver låneproces. Mange udbydere har udviklet deres tilbud og tilpasset det til den flittige internetbruger, og mange har også gjort det overskueligt for den mindre garvede internetlåntager.

De låneudbydere som har lagt deres låneproces ud på nettet, tilbyder en arbejdsgang hvor man kan sige at det er et 90% af processen med at låne som sker gennem låneprocedurer på nettet. Der skal blot eftersendes en kontrakt i underskreven tilstand når først kommunikationen gennem hjemmesiden og mails er gennemført.

Det er typisk brug for at afklare følgende ved et lån på nettet:

  • Fulde navn, adresse, cpr. nr. og kontooplysninger (til indsættelse af lånebeløbet)
  • Hvor stort et lån man har behov for og hvor længe man skal låne pengene
  • Nogle låneudbydere vil som udgangspunkt også gerne vide hvad pengene skal bruges til – men det langt fra alle
  • Bekræftelse på at man har modtaget pengene

Typisk kan et lån på nettet opnås indenfor nogle dage hvis det drejer sig om beløb i størrelsesordenen 500-10.000 kr. og nogle gange lidt større beløb end det. Så lån på nettet kan være ret effektive at opnå hvis mankan blive godkendt.

En typisk låneproces begynder med at  man som låntager helt enkelt indtaster nogle oplysninger på en webformular og indsender dem til udbyderen af lån på nettet. Tjek for eksempel Leasy som udbyder lån. Så afventer man at udbyderen af lån på nettet vender tilbage. Det kan nogle gange ske indenfor 3-5 timer hvis man henvender sig i åbningstiden. Ellers tager det ofte 24-48 timer, hvilket også er hurtigt. Det kan så være der nogle mindre opfølgende spørgsmål man lige skal have samler op på. Det kan også være der er vedhæftet en kontrakt til underskrivelse og returnering.

De fleste udbydere af lån på nettet har også en telefonisk hel eks man kan henvende sig til hvis man har brug for det. Så ringer man bare op. Det er vigtigt at læse kontrakten igennem og sikre at den svarer til nogle vilkår man kan acceptere. Hvis ikke skal man undersøge markedet noget mere og måske hente et par tilbud mere så man kan sammenligne. Man bør ikke lukke øjnene og tage det første og eneste tilbud. Så søg noget information omkring lån på nettet og det/de konkrete lån du tilbydes inden du skriver under.

Læs også om: lån til forbrug