Om os

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Finans-online

Står du at skal låne penge for udleve den store drøm, som du har gået med siden du var lille? Det kan være vanskeligt og uoverskueligt at finde rundt i det hav af låne muligheder, samt hvilket lån der passer bedst. Derfor har 1000kilder lavet denne online låneberegner, der hjælper dig med at finde det lån med den laveste rente eller det mest populære lån netop nu. Finans-online sammenligner priser og renter dagligt, og derfor kan du være sikker på at finde det bedste lån ved at anvende låneberegneren.

Du kan med fordel benytte dig af Finans-Online.dk når du står og skal finde en udbyder at låne penge hos. Det er helt gratis, og derudover er det nemt at ansøge om et lån online. Godkendelsesraten på online lån er typisk rigtig høj, hvorfor der er en god chance for at låne penge til det du netop står om mangler. Pengene bliver udbetalt lynhurtigt, og prisen på lånet afhænger af hvilket udbyder du vælger. Klik her og gå direkte til forsiden og find dit næste lån i vores låneberegner.

Låneberegneren er super nem at anvende. Alle låneudbyder er inddelt i kasser, og sorteret efter popularitet eller laveste rente. Ved at vælge alder og beløb i scrolleren, finder den hurtigt den lån der er mest populær til netop dig, eller det lån med den laveste rente.

3 grunde til at vælge finans-online

Det er gratis

Det er 100 % gratis at anvende vores låneberegner til at finde dit næste lån.

Det er hurtigt

Vores låneberegner finder hurtigt det lån der passer netop til dig. Derefter har du pengene lynhurtigt.

Det er nemt

Vores låneberegner er enkel og nem at anvende, så det er nemt for dig at finde dit næste lån 

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke online lån findes der?

  • Forbrugslån
  • Kviklån
  • Minilån
  • SMS lån
  • Lån trods RKI registrering

Hvad koster det at låne penge?

Renten på online lån vil typisk være lidt højere end hos bankerne, men det afhænger altid af hvilken udbyder du vælger. I vores låneberegner kan du se renten på hver enkelt låneudbyder.

Afbetalingsperiode?

Når du går i gang med at optage lånet – og det går som sagt hurtigt med oprettelsen – skal du vælge, hvor lang afbetalingsperiode du vil have. Jo længere afbetalingsperiode, jo lavere bliver dine omkostninger pr. måned. En kort tilbagebetalingstid giver som regel en lavere ÅOP, og derfor kan det være tillokkende at bestille lånet med en kort tilbagebetalingsfrist.

Hvor meget kan jeg låne på nettet?

Hvor meget du kan låne, afhænger af lånetypen. SMS-lån er som regel mindre beløb på fx 10.000 kr., mens et forbrugslån kan være større beløb. Hvor meget du så skal vælge at låne, kommer selvfølgelig helt an på, hvad du skal bruge pengene til.

Hvad kan jeg låne?
Du kan låne forskellige beløbsstørrelser, der udbetales ved at blive overført til din konto. Og hvad kan jeg låne til? Spørger du nok. Det smarte ved online lån er, at du kan låne til lige det, du vil. Et nyt køkken, den næste store ferie eller til en ny vaskemaskine, når den gamle er gået i stykker. Det bestemmer du helt selv.

Hvem ejer Finans-online.dk?

Thorsen Online Consulting
Hyldemorvej 31
9230 Svenstrup J

    Reklamebeskyttelse
    Stop spam