Kom med på kryptobølgen

  • af
Kom med på kryptobølgen

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Der er ingen tvivl om, at én af de smarteste og hurtigste måder at tjene penge på lige nu, er at investere i kryptovaluta. Kryptovaluta er virtuelle valutaer, som du kan købe for ’rigtige’ penge. Derefter kan du bruge de virtuelle penge til enten at handle forskellige steder på Internettet, eller du kan sælge din kryptovaluta videre med stor fortjeneste. De mennesker, der var hurtige til at investere i kryptovaluta, da de blev introduceret, er i dag yderst velhavende. Og det er ikke for sent at komme med på bølgen.

Hvad er Bitfarms?

Mining-virksomheden Bitfarms har stor succes. Det er en af verdens største virksomheder inden for mining af fx Bitcoins. I 2021 alene var resultatet næsten 3.500 Bitcoins. Når man tænker på, hvad en enkelt Bitcoin er værd i dag, så er der altså store summer på spil her. Faktisk snakker vi omkring 160 millioner amerikanske dollars.

Men Bitfarms er mere end bare en mining-virksomhed. Bitfarms er også en blockchain-infrastruktur, der med store generatorer og computerende maskinel hjælper til, når der skal handles med kryptovaluta såsom Bitcoin. Det canadiske firma går ligeledes meget op i, at det elektriske udstyr med tilhørende komplekst software kører på grøn energi. Det er altså en miljørigtig virksomhed, der gør en stor forskel på kryptomarkedet.  

Mining af kryptovaluta

For enkelthedens skyld bruger vi her de populære Bitcoins som eksempel. Hvad betyder det egentlig, når man taler om mining af Bitcoins?

Kryptovaluta er i forvejen et abstrakt begreb for mange. Hvad vil det overhovedet sige, at man miner en Bitcoin? Lad os tage det helt fra begyndelsen. En Bitcoin er en slags algoritme. Det er en mønt, der kun eksisterer som et virtuelt produkt i form af tal – en algoritme. Ligesom med alle naturlige ressourcer (tænk fx på olie eller guld) så eksisterer der kun et endeligt antal Bitcoins. Faktisk ikke mere end ca. 21 millioner. Man kan altså ikke printe uendelige Bitcoins. Tværtimod. De skal findes. Det er derfor, man siger, at man leder efter dem, som når man hugger efter guld i en mine. Det gøres med ekstremt højteknologisk udstyr.

Med en ualmindeligt intelligent computerteknologi sætter man simpelthen videnskaben på arbejde. Udstyret arbejder på højtryk, og det kræver en høj mængde energi og strøm. Det er her Bitfarms giver et stort og grønt bidrag. Det drejer sig om, at man sætter det teknologiske udstyr til at ’gætte’ på forskellige talkombinationer, og forhåbentlig finder det så over tid frem til en kombination eller en algoritme, som udgør en Bitcoin. Bitfarms er en af de stærkeste virksomheder i verden på dette område, og derfor kan du lave en god handel, med en aktie i netop Bitfarms. Vi taler her om en ret avanceret teknologi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *