Har du en langsom pc med windows 10?

  • af
Har du en langsom pc med windows 10?

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Er du blevet ramt af en langsom pc med windowns 10? Det har vist sig at utroligt mange ejere af en computer med windows med Windows 10 døjer med at deres computer er blevet langsom. Er Du en af dem som er blevet ramt af en langsom pc med windows 10, så er du bestemt ikke alene. Der er heldigvis en løsning på problemet, for alle der er ramt af denne udfordring og vi hjælper dig her med at finde ud hvad du skal gøre for at den bliver lynhurtig igen.

Langsom pc med windows 10

Der kan være flere forskellige årsager til at du har fået en langsom pc, men med denne guide til en langsom pc med windows 10 så vil du indenfor 5 minutter have en lynhurtig computer igen, præcist som da du købte din computer. Det der er utrolig simpelt er at det ikke rigtigt kræver noget fra din side af. Hvis du bruger kun 5 minutter, så vil du kunne spare timevis af tid på at åbne og starte din computer med windows 10 op, fordi du sørger for at stoppe alle de opstartsprogrammer der er på computeren.

Der er nemlig i mange programmer lavet således at de bliver en del af opstartsflowet, så du er sikker på at hver gang du skal åbne et program, så går det hurtigt. Problemet er bare at hvis alle disse programmer ligger og er klar til at åbne op, så vil alle disse programmer fylde en masse på ydeevnen og det betyder altså der er en hel masse ting du kan gøre for at sikre at de ikke åbner op, men kun er åbne når du skal bruge dem.

Kan computeren blive hurtig igen?

Ja, din computer kan blive meget hurtig igen, og den kan faktisk blive lige så hurtig som da du købte den stort set, hvilket altså betyder at du kan spare mange penge på nye computere hvis du bare sikre at den ikke bliver fyldt med alle disse opstartsprogrammer som der følger med når man får nye programmer. Sørg derfor at bruge guiden, så du sikre at du holder alle disse programmer i skak.

Hvis du gerne vil have en hurtig computer, så er det også vigtigt at du finder ud af om du har nogle former for virus på din pc, for virus på en pc kan også gøre den langsom. Men hvis du kan udelukke at det er virus, så vil denne guide som vi henviser til kunne sikre dig at du for altid vil have en hurtig computer som ikke længere skal døje med langsomme opstarter og lignende.

Læs også vores artikel omkring CBD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *