Lån trods RKI

Det er ikke helt umuligt at låne trods RKI – men det er svært. Man har først brug for at danne sig et overblik over hvor meget der er behov for at låne altså hvad er pengene skal bruges til og hvornår er der brug for dem. Det bedste er hvis man har noget man kan stille som sikkerhed for lån altså lade lånegiveren få pant i et eller andet - se også lån uden sikkerhed - fordi det stiller udlåneren meget bedre i forhold til at vide sig sikker på om en del af beløbet med garanti kan hentes hjem igen uanset der skyldes andre steder. Så ønsker man lån trods RKI er det med at få overblik over om man har noget man kan stille som sikkerhed.

 

Læs også om RKI lån

 

 

Har du noget du kan stille som sikkerhed, kan du undersøge nogle af dine muligheder for låne trods RKI registrering med sikkerhed i dine værdier

Har du ikke noget du kan bruge til at tage pant i er det meget mere omstændeligt at få lavet et lån trods RKI. I så fald vil vi anbefale dig at få hjælp til at låne penge trods din RKI registrering eller helt komme ud af RKI.

 

Læs mere på de øvrige sider med input om RKI, kom ud af RKI og hvordan du får et lån trods RKI uden sikkerhed.